UlrzT8nHuNeii_7dPNTQOt7uImE8RsWp5HdrXowQl9g

Nuova Vita

De vaarbewijsspecialist van Waterland en Omstreken

Vaarbewijsspecialist Waterland en Omstreken


Een gewoon goede vaarbewijsopleiding op maat

Wij verzorgen ruim 20 jaar vaarbewijsopleidingen. Niet alleen vanuit Edam-Volendam, maar ook vanuit omliggende plaatsen zoals Amsterdam-Noord, Ilpendam, Broek in Waterland, Monnickendam, Purmerend, Beemster, Zaandam, Oosthuizen tot en met de omgeving van Hoorn en Enkhuizen.

Bij ons staat kwaliteit van opleiding en servicegerichtheid naar de klant op de eerste plaats. Wij geven brede en gratis ondersteuning aan onze cursisten met als doel ze zo snel mogelijk te laten slagen voor het vaarbewijsexamen.  

Om die reden werken wij veelal met kleine groepen van 6 personen.  In een kleiner gezelschap voelt men zich  gemakkelijker thuis en ervaart men geen drempel om vragen te stellen tijdens de les.


VBO erkende vaarbewijsopleiding, lid van VIOK

Wij zijn als vaarbewijsopleider aangesloten bij de VIOK (Vereniging Instructeurs en Opleidingen Kleinvaarbewijs) en we zijn erkend door VBO. Via VIOK, VAMEX en VBO worden wij geinformeerd over nieuwe lesstof en aangepaste exameneisen. Wij houden u in de lessen hiervan op de hoogte en het lesmateriaal wordt daarop jaarlijks aangepast.


Uw docent heeft vele jaren ervaring in het geven van klassikale opleidingen, is in het bezit van vaarbewijs 1, vaarbewijs 2 en marifonie en is schipper van de passagiersboten bij de vaarexcursies in het natuurgebied Ilperveld.


Wij zijn één van de weinige opleiders met een klassikale opleiding van 4 lesavonden. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een snelle opleidingsvariant (van 2 dagen elk 4,5 uur), een online opleiding, een schriftelijke thuisstudie en een privé-opleiding.

Kaart
Opbellen
E-mail
Info