UlrzT8nHuNeii_7dPNTQOt7uImE8RsWp5HdrXowQl9g

Nuova Vita

De vaarbewijsspecialist van Waterland en Omstreken

Vaarbewijs 2 avondopleiding

Cursusdata avondopleiding vaarbewijs 2

Woensdagavond: 13, 20 en 27 nov, 4 dec 2019.

Woensdagavond: 18 en 25 mrt, 1 en 8 apr 2020.


Om optimale aandacht te kunnen geven aan onze cursisten kiezen wij steeds vaker voor kleine lesgroepen van maximaal 6 personen. Wij ervaren dat onze cursisten het werken in kleine groepen weten te waarderen. De ongedwongen sfeer in een kleine groep zorgt er voor dat vragen over de lesstof eerder naar voren worden gebracht dan in een grote lesgroep. En dat heeft een positieve invloed op het examenresultaat.

 

Wanneer vaarbewijs 2

Vaarbewijs 2 is nodig als u vaarbewijsplichtig bent en vaart op het ruime water van het IJsselmeer, Markermeer, IJmeer, Waddenzee, Eemsmonding, Westerschelde en Oosterschelde.


Cursuslocatie avondopleiding vaarbewijs 2

Voor grote lesgroepen (max  20 personen) Scholengemeenschap De Triade te Edam (klik hier) en voor kleine lesgroepen (max 6 personen) onze thuislocatie  Botter 6 te Volendam.


Kosten vaarbewijs 2 avondopleiding

Lesgeld vaarbewijs 2

165,00 euro

4 lesavonden van 19.00 uur tot 22.00 uur. Inbegrepen zijn koffie, thee, vruchtensap en koek tijdens de lesavonden, alsmede gedetailleerde uitwerkingen van constructies op de zeekaart.

Set Passer en Plotter (koerslineaal)

20,50 euro

nodig voor koerstekeningen tijdens de les. De set of een onderdeel uit de set is bij ons verkrijgbaar. Uitreiking vindt plaats op de 1e lesavond.  

20 oefenzeekaarten

7,00 euro

voor het tekenen van koersen en het bepalen van posities. Is bij ons verkrijgbaar en wordt de 1e lesavond uitgedeeld.

Voor de opleiding Vaarbewijs 2 kunt u gebruik  maken van  het VBO cursusboek vaarbewijs 1 en 2. Mocht u niet meer over een  recent exemplaar (12e druk) beschikken dan kunt u het boek bij VBO bestellen (21,95 euro). Klik hier


Klik op Contact / aanmelding voor vragen of om u in te schrijven. U kunt ook telefonisch contact opnemen (tel. 0299-367720).

Kaart
Opbellen
E-mail
Info