Nuova Vita
De vaarbewijsspecialist van Waterland en Omstreken

Vaarbewijs halen, de mogelijkheden

Wij bieden de volgende mogelijkheden om je vaarbewijs te halen: 

  • avondcursus vaarbewijs, onze best bezochte "klassieker". Vier cursusavonden (één per week) van 19.00 uur tot 22.00 uur, waarin alle benodigde theorie voor KVB1 of KVB2 uitgebreid aan de orde komt. Het is de meest complete opleiding zodat je het examen met glans kunt doorstaan. Uiteraard zijn koffie, thee, frisdrank en koekjes inbegrepen bij het cursusgeld.
  • dagcursus vaarbewijs, i.v.m. corona hebben wij besloten voorlopig geen dagcursussen te geven.                                       één van de weinige dagopleidingen van 2 (zater)dagen, van 10.00 uur tot 15.00 uur. Heb je geen tijd om s'-avonds de cursus te volgen dan is deze spoedcursus iets voor jou. In tegenstelling tot de meeste vaarbewijsopleiders kiezen wij bewust voor 2 (zater)dagen om alle onderwerpen van het vaarbewijsexamen door te kunnen nemen. Alleen dan is succes gegarandeerd. Uiteraard zorgen wij tijdens deze dagen ook voor de inwendige mens. Koffie, thee, frisdrank en een uitgebreide lunch zijn inbegrepen bij het cursusgeld. 
  • online cursus vaarbewijs, indien een klassikale cursus voor jou niet ideaal is. Leren wanneer je wilt en vaarbewijs halen wanneer je wilt. In jouw tijd en met jouw tempo. Onze online cursus is speciaal ontwikkeld om de lessen geheel zelfstandig door te kunnen nemen. Benodigheden: computer, internet, toetsenbord en muis. Je krijgt nadat je het cursusgeld hebt betaald, via een inlogcode toegang tot de cursus. Tevens ontvang je naast de online cursus een online examentrainer en het fysieke studieboek.
  • examentraining vaarbewijs, i.v.m. corona hebben wij besloten voorlopig geen dagcursussen te geven.                              op één zaterdag (van 10.00 uur tot 15.00 uur)  bespreken wij klassikaal vele examenvragen en de achterliggende leerstof. Ideaal als je de cursus al een keer hebt bijgewoond, maar nog geen examen hebt gedaan.  In één dag de belangrijkste onderwerpen nog een keer doornemen aan de hand van vele vraagstellingen om daarna met opgefriste vaarkennis examen af te leggen. Ook tijdens deze examentraining zorgen wij voor de inwendige mens. Ook aan te bevelen voor cursisten die de online cursus hebben gedaan. De docent geeft tijdens deze training waardevolle tips voor het examen.
  • vaarbewijs privé-cursus of privé-examentraining. Zie  Vaarbewijs Privé  


E-mailen
Bellen
Map
Info