Nuova Vita
De vaarbewijsspecialist van Waterland en Omstreken

Vaarbewijs dagcursus

Cursusdata dagcursus Vaarbewijs

Ben je met een groepje van minimaal 4 en maximaal 6 personen dan kunnen wij een spoedcursus vaarbewijs (1 of 2) verzorgen op 2 (werk)dagen  (van 11.00 uur tot 15.00 uur). De cursus vindt plaats in onze eigen leslokatie. Cursusdata zijn nog niet gepland (zie Vaarbewijsopleidingen klassikaal). De dagcursus kost 195 euro per persoon.


Alleen op werkdagen       

Als je geen tijd hebt om s'-avonds de vaarbewijscursus klassikaal  te volgen, dan is deze nieuwe dagopleiding wellicht een uitkomst. In twee werkdagen van 11.00 uur tot 15.00 uur leren wij je alle benodigde theorie voor het vaarbewijs 1 of vaarbewijs 2. Daarna heb je voldoende bagage om de verdere voorbereiding op het examen ter hand te nemen. Tijdens deze 2 dagen zorgen wij ook voor de inwendige mens. Koffie, thee, frisdrank, koek en een uitgebreide lunch zijn inbegrepen. Bij mooi weer lunchen wij op het terras met  uitzicht over de landerijen.


Betere verwerking lesstof

In tegenstelling tot andere vaarbewijsopleiders kiezen wij bewust voor 2 (werk)dagen van elk 4 uur. De ervaring leert dat het niet mogelijk is om in één dag alle lesstof in voldoende mate te kunnen behandelen. Ook het concentratievermogen van cursisten neemt na een paar uur af waardoor de lesstof in onvoldoende mate wordt opgenomen. Spreiding over twee dagen is beter om de lesstof te verwerken en biedt je ook de mogelijkheid om vragen over de theorie van de 1e dag op de 2e dag aan de orde te stellen. Tevens krijg je over deze 2 dagen per saldo meer lesuren dan bij de opleiders die slechts één zaterdag aanbieden.


Inschrijven cursus

Besluit je om je vaarbewijs te halen? Schrijf je dan in voor een cursus. Klik  Contactformulier en laat weten welke cursus je kiest met vermelding van de cursusdatum. Is er geen geschikte datum, laat  het ons weten. Misschien zijn er nog andere opties.

 

E-mailen
Bellen
Map
Info