Nuova Vita
De vaarbewijsspecialist van Waterland en Omstreken

Vaarbewijs halen met een online cursus

Online cursus vaarbewijs

De online cursus vaarbewijs is een complete en eenvoudig te volgen cursus met heldere lessen en veel oefenvragen. Uitermate geschikt als je in je eigen tempo het vaarbewijs wilt halen. De online cursus werkt op alle systemen (windows, apple, mac.) en alle apparaten (smartphone, tablet, laptop, PC).

Inbegrepen is een gratis trainingsapp waarmee vele vragen en examens geoefend kunnen worden. Tevens is de online examentrainer en het studieboek inbegrepen.

Voor meer info klik op vaarbewijs 1 online

Voor meer info over vaarbewijs 2 online klik op vaarbewijs 2 online

Studieduur online cursus vaarbewijs

Je hebt 12 maanden onbeperkt toegang tot de cursus en deze is zonodig nog te  verlengen. Maar met een beetje discipline kun je al na 3 weken op je examen afkoersen. Uiteraard is het mogelijk de cursus over een langere periode uit te smeren. Net wat je wilt.

De cursus Vaarbewijs 1 bestaat uit vier lessen/hoofdstukken en bij elke les zitten ongeveer honderd vragen. Hetzelfde geldt voor de cursus Vaarbewijs 2. De online cursus Vaarbewijs 1 & 2 bestaat uit 8 lessen/hoofdstukken.

Zit je onverhoopt toch met vragen? Geen probleem, want als je de online cursus bij ons hebt aangeschaft dan zijn wij gedurende 3 maanden via de mail bereikbaar voor al je vragen over de lesstof. Binnen no time ontvang je dan via ons een persoonlijk antwoord.


Prijs online cursus vaarbewijs

De online cursus Vaarbewijs 1 kost slechts 69 euro (incl. online examentrainer en incl. het fysieke cursusboek). Hetzelfde geldt voor de online cursus Vaarbewijs 2. Nadat het bedrag naar ons is overgemaakt ontvang je binnen ca 2 werkdagen de inlogcode.


Studiemateriaal online cursus vaarbewijs 2

Bij Vaarbewijs 2 heb je ook een passer en plotter (koersliniaal) nodig (setprijs 20,50 euro). Deze set is niet bij de prijs van de online cursus Vaarbewijs 2 inbegrepen. De set is te bestellen bij VBO (klik op VBO)

E-mailen
Bellen
Map
Info