Nuova Vita
De vaarbewijsspecialist van Waterland en Omstreken

Vaarbewijs privélessen

Privéles vaarbewijs, snel en effectief

Ga je binnenkort het vaarbewijs 1 examen of het vaarbewijs  2 examen afleggen en begrijp je bepaalde onderdelen van de leerstof niet of onvoldoende, dan kun je overwegen één of meerdere uren privéles vaarbewijs te nemen. Dat kan bij je thuis of in onze eigen leslocatie te Volendam. Het aantal uren is aan jou. 

Tijdens de privéles kunnen de knelpunten die je ervaart nog eens worden doorgesproken. Onze ervaring is dat één of twee uur extra uitleg van bepaalde lastige koers- en positieberekeningen (op de Waddenzee) bij vaarbewijs 2 bijzonder verhelderend kan zijn en doorslaggevend voor het examenresultaat.

 

Privéles vaarbewijs, tarief

 Het tarief per uur is 45 euro, uitgaande van 1 persoon.   

Als wij bij je thuis komen zijn de voorrijkosten v.v. 25 eurocent per km, gerekend vanaf Volendam.


Privéles vaarbewijs, een goed alternatief

Een goed alternatief voor privélessen is deelname aan een dag- of avondcursus vaarbewijs. Omdat wij met kleine cursusgroepen van max 6 deelnemers werken kunnen wij optimaal aandacht schenken aan de vragen van onze cursisten en wordt het gevoel van privé onderwijs dicht genaderd.


Inschrijven cursus

Besluit je om je vaarbewijs te halen? Schrijf je dan in voor een cursus. Klik  Contactformulier en laat weten welke cursus je kiest met vermelding van de cursusdatum. Is er geen geschikte datum, laat  het ons weten. Misschien zijn er nog andere opties.

 


E-mailen
Bellen
Map
Info